Juiste product voor iedere huid

Bij Cherish Beauty werken we met  de producten van Osaine.

Schoonheid creëren en behouden, met de nadruk op anti-aging.

Osaìne is ontwikkeld voor de schoonheid van vrouwen. De nadruk in de samenstelling van Osaìneproducten ligt daarom op het anti-aging effect. Er is uitgebreid onderzoek gedaan naar de factoren die huidveroudering veroorzaken. Leefomgeving, extreme weersklimaten, sigarettenrook en milieuvervuiling zijn hoofdoorzaken van het ontstaan van vrije radicalen. Zij zijn de boosdoeners van het beschadigen van de huidstructuur. Dit resulteert weer in het verlies van elasticiteit en stevigheid, waardoor fijne lijntjes, rimpels en vlekjes ontstaan.

Een andere oorzaak van huidveroudering is: hormonale disbalans. Deze  disbalans zorgt ervoor dat het collageen geleidelijk aan zijn natuurlijke elasticiteit verliest en is het steeds minder in staat de huid te ondersteunen. Met als gevolg: vervaging van strakke contourlijnen. Daarnaast verliest de huid zijn vermogen om vocht vast te houden, wordt grauw, verliest zijn glans en vertoond minder vitaliteit. Hormonale disbalans kan ook de productie van huidsmeer veranderen, wat kan leiden tot een glimmende huid, vlekken of zelfs tot acne.

De producten van Osaine zijn verdeeld in vijf lijnen. Deze lijnen zijn gebaseerd op verschillende huidtypes. Elke lijn wordt aangeduid met een kleur.

  • De groene lijn is voor de onzuivere huid en helpt erg goed bij acné.
  • De gele lijn is voor de gecombineerde huid. Dit wordt ook wel de balanslijn genoemd omdat deze de huid weer in balans brengt.
  • De blauwe lijn is voor de vochtarme huid.
  • De violette lijn is voor de rijpere huid en vervaagt de lijnen van het ouder worden.
  • Dan is er nog de passe partout lijn die voor iedereen geschikt is.
groene lijn    Vette huid
Gele lijn    Normale en gecombineerde huid.
 blauwe lijn    Droge huid
Violette lijn    Rijpere huid
Passe Partout lijn    Geschikt voor alle huidtypes
Osaine algen - Kelpbos zee

Osaine algen – Kelpbos zee

Werkzame stoffen
In iedere lijn zitten specifieke werkstoffen van verschillende algen. Door de overeenkomst met bloedplasma (maar liefst 98%) kunnen de werkstoffen diep in de huid gebracht worden. Osaine is op dit moment een van de weinige merken die hiermee werkt.

Door de overeenkomst met ons bloedplasma is de kans op irritatie minimaal en zijn de resultaten geweldig.

Ik kan het erg waarderen dat Osaìne haar aandacht echt aan het product zelf besteed in plaats van aan verpakking en reclame. Kortom, een hoogwaardig product met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding.
Iris van Herk